Благодарствено слово към лекар от МБАЛ Д-р Киро Попов бе публикувано

...
Благодарствено слово към лекар от МБАЛ Д-р Киро Попов бе публикувано
Коментари Харесай

Жена остана впечатлена от лекар в карловската болница

Благодарствено слово към доктор от МБАЛ " Д-р Киро Попов " бе оповестено в обществената мрежа.

Лекарите са хората, които се грижат за нашето здраве и благоденствие. Те се оправят с неотложни случаи и правят комплицирани интервенции, които постоянно избавят животи. Техният професионализъм, успокоение и умения са от жизненоважно значение в сериозни обстановки. Тези хора не единствено дават здравна помощ, само че постоянно и показват своята емпатия и поддръжка към пациентите. Понякога са хулени и подложени на критика, постоянно са подложени и на принуждение - в другите случаи е противоречиво да се дефинира дали е справедливо или не.

Петя Костадинова написа благодарствено слово, което е отправено към лекарка от болничното заведение в град Карлово. Жената написа в мрежата, че в нощта на понеделник против вторник се озовала в незабавното в Карлово. Костадинова е била компаньон на възрастен човек с тежка алергия. На промяна е била лекарка, само че Петя не запомнила нейното име, защото била паникьосана.

" На промяна беше една лекарка, на която в суматохата името не запомних, растеж към 1.55-1.60, на възраст към 45-50 (ако е по-млада -  да ме прощава), с дълга коса, вързана на опашка и тъмносини облекла, с съветски акцент ", по този начин Костадинова разказва лекарката.

Жената прикани - в случай че някой познава лекарката, да й предаде най-искрени благодарности за бързата, съответна помощ и човешкото отношение.

" Целият екип бяха доста положителни, само че тази лекарка ще ми остане в спомените като въплъщение на думите незабавна помощ! Благодаря им и им поисквам да са живи и здрави! И тяхната работа не е лесна, връщат хора от оня свят, безусловно! ", отбелязва Петя.

Не оказва се името на лекарката, към която са отправени благодарностите. В мненията под обявата са посочени имената на две лекарки - Елена Петрова и Людмила Кумарова.

" И аз съм доста удовлетворена от съветската лекарка, случи ми се неотдавна да отида по неотложност. Малко по малко болничното заведение стартира да се оправя, което може единствено да ме радва ", разяснява Росица Костадинова.

Таня Петрова пък употребява обявата на Петя Костадинова, с цел да насочи благодарности към друго здравно лице от Карловската болница, а точно доктор Киркова.

" На 22 февруари, дружно с доктор Топкарова от " горната болница ", както я познаваме всички, избавиха живота на сестра ми. И на двете благодаря от сърце. Господ да ви благослови! ", гласи коментарът на Таня Петрова.



Заглавната фотография е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР